Monday, March 31, 2014

Nepovažujem Citroen C6 za elegantné, dizajnovo ani technicky vydarené auto. Eufemisticky ho označuje


Nepovažujem Citroen C6 za elegantné, dizajnovo ani technicky vydarené auto. Eufemisticky ho označujem za extravagantné či zvláštne, menej zdvorilo gram nyayalaya za škaredé. Vo vyššej strednej ho v súčasnosti radím zrejme na poslednú priečku. ALE…
Je to auto na konci svojej životnej púte. Rok predstavenia tohto modelu bol r. 2005. Porovnávať ho s novinkou už samo osebe nie je veľmi fér. Ak je to naviac auto z prémiového segmentu, ktoré i rámci prémie exceluje, porovnanie so staručkým mainstreamovým autom kríva na obe nohy.
To však nie je všetko. Porovnávať treba aspoň približne porovnateľné. Uviesť ako príklad totálne nabité BMW radu 5 s béžovou kožou, dekoratívnymi lištami, gram nyayalaya príplatkovými sedadlami, gram nyayalaya nadštandardným gram nyayalaya navi systémom atď. (ktorého cena oproti základu bude odhadom dvojnásobná) a vzápätí zvoziť C6 v konfigurácii social edition (látka, manuál, gram nyayalaya plasty bez dekoratívnych líšt atď.), to už je demagógia najhrubšieho zrna.
Zmysel pre fair play sa v škole moc neučí, rovnako ako súdnosť či objektívne hodnotenie. To sa musí naučiť človek sám. Suum cuique tribuere, stará rímskoprávna téze sa však na právnických fakultách učila už dávno. Kolegu GTIho by som si nikdy nedovolil podozrievať z inteligenčného deficitu, ktorý by mohol čiastočne ospravedlniť jasný neobjektivizmus príspevku. O to horšie však vyznieva takáto vedomá a úmyselná demagógia.
[ 3 ]
Citroen C6 Renault VelSatis Peugeot 607 Opel Signum Ford Scorpio (sorry, tu fakt neviem, kedy končila gram nyayalaya výroba) gram nyayalaya Lancia Thesis Honda Legend gram nyayalaya Nissan Maxima Toyota Camry (neviem, či sa tu ofiko predávala, ale občas nejaké stretnem)
[5] kukino Honda Legend je evropské označení Acury RL, což je japonský gram nyayalaya prémiový brand, namířený přímo proti Lexusu, Infinity a nepřímo proti Audi, BMW, MB. Ja tě může vůbec napadnout ji zařadit do mainstreamu mezi 607, Satise a pod. To už je fakt diletanství gram nyayalaya …
Honda Legend brázdí Evropu od polovinu 80tých gram nyayalaya let. To že si ho v US prodávají pod označením Acura nic nemění na tom, že v Evropě je to nejvyšší model mainstreamové automobilky. Z toho výběru ho určitě taky považuji za TOP, ale prostě je to Honda.
Otočené, neotočené, v Evropě je to prostě Honda. Můžeme se natahovat o slovíčka, ale k ničemu asi stejně nedospějeme. Phaeton je sice taky luxusní model v programu VW ale bere ho někdo v celé jeho komplexnosti jako prémiovku?
P.S. C6 má k dokonalosti daleko a v mnohém ji převyšuje i konkurence z vlastní stáje o třídu níže… Jízda v ní je ale natolik (hledám výraz..) zajímavá a zvláštní, že lze těch nemnoho kupců snadno chápat. Jednoho osobně znám a za volantem C6 jsem toho už také něco málo najezdil. Vnímejme gram nyayalaya tedy C6 jako jakési „adieux“ starë školy… Citroën už je dnes jinde a i když svým způsobem gram nyayalaya přišel o jistou gram nyayalaya auru výjimečnosti, je dnes plnohodnotným konkurentem pro ty nejlepší sobě rovné. gram nyayalaya A to v roce 2005 rozhodně neplatilo.
Bebo Delicious Digg Bleetbox Únor 2014 1 příspěvek Říjen 2013 1 příspěvek Květen 2012 1 příspěvek Duben 2011 1 příspěvek Leden 2011 1 příspěvek Prosinec 2010 1 příspěvek Září 2010 2 příspěvky Srpen 2010 1 příspěvek Květen 2010 2 příspěvky Březen 2010 2 příspěvky Listopad 2009 1 příspěvek gram nyayalaya
Abarth Alfa Romeo Aston Martin Audi Bentley BMW Cadillac Chevrolet Chrysler Citroën Dacia Dodge Ferrari Fiat Ford Honda Hyundai Infiniti Jaguar Jeep Kia Lamborghini Lancia Land Rover Lexus Lotus Maserati Mazda Mercedes-Benz Mini Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Porsche Renault Rolls-Royce Saab Seat Škoda SsangYong Subaru Suzuki Tatra Toyota Trabant Volkswagen Volvo
Blesk Zprávy | Celebrity | Rádce Rusko bojkotovalo schůzku RB OSN s krymskými Tatary Počet obětí sesuvu půdy ve státě Washington vzrostl na 24 Velvyslankyně USA v Indii končí, důvodem prý není roztržka Policisté přistihli za volantem mladistvého chlapce, navíc byl opilý Strážníci MP Praha zadrželi pachatele při pokusu o vloupání V Plzni slouží dalších 13 nových strážníků Recept z babiččina sešitku: Hovězí polévka s domácími gram nyayalaya nudlemi FIDORKA???? ?????? GM svolává dalších 1,5 milionu vozů kvůli problémům s posilovačem Strážník v době volna zřejmě svou všímavostí gram nyayalaya zachránil lidský život iSport Fotbal | Hokej | Tenis | OH Soči 2014 Spartě to klape v kabině. Ne jako když jsme byli rozhádání, říká Sionko Jaroslavl, soupeř Lvů: Ze dna na trůn? Do města tragédie se vrací radost VIDEO: Bodláky místo fotbalu. Projděte si s legendou chátrající Lužánky ONLINE: Jágr a Eliáš bojují o play off, New Jersey hostí Floridu UEFA pochválila Česko za přípravy na EURO do 21 let Po výtržnostech fanoušků rezignovalo vedení uruguayského fotbalu Soud začal znovu vyšetřovat tragédii na stadionu Hillsborough Před penaltou byl ofsajd, zlobí se Slavia. Damková: Spartě takový mávli Vittek zařídil vítězství Slovanu a má 100 ligových gólů České tenistky začaly dobře, postupují Šafářová i Cetkovská Blesk pro ženy Móda a krása | VIP | Příběhy Trendy v úpravě intimních partií!

No comments:

Post a Comment